گل مغربی

گل مغربی

نام

گل مغربی


نام علمی

Oenothera speciosa


توضیحات

گل مغربی بومی مناطق شرقی و مرکزی آمریکای شمالی می باشد . گیاهی است مقاوم به خشکی که در مرحله ی تشکیل برگ های طوقه ای به سرما بسیار مقاوم می باشد.گل مغربی همچنین یک گیاه دارویی با خواص فراوان می باشد. قسمتهای مورد استفاده دارویی این گیاه، بیشتر ریشه و دانه این گل بوده، ترکیب اصلی دانه های این گیاه حاوی نوعی روغن است که به روغن گل مغربی مشهور است و از آن در فراورده های دارویی مختلف استفاده میشود. ازجمله فواید دارویی اینگیاه عبارتند از از بین بردن آکنه، اگزمای پوستی، تسکین علائم قبل از قاعدگی، کاهش گُرگرفتگی، کاهش فشار خون بالا، کاهش دردهای عصبی و درد استخوان. علت نامگذاری گل مغربی ارتباط مستقیمی با باز شدن گل های این گیاه در هنگام غروب خورشید دارد که زیبایی غیر قابل توصیفی را به این گیاه می بخشد. بهترین زمان کاشت گل مغربی اوایل فردین و یا اواخر زمستان است.


نحوه نوردهی

بذر گل مغربی برای جوانه‌زنی به نور نیاز دارد به همین دلیل نباید با خاک پوشیده شود. بذر گل مغربی در دمای 18 تا 21 درجه سانتی‌گراد، 15 تا 30 روزه جوانه می‌زند. گیاه گل مغربی در گلدان‌های بزرگ هم قابل کاشت است. برای کاشت در زمین یک مکان دارای آفتاب کامل را انتخاب کنید. گل مغربی در آفتاب کامل بهتر رشد می‌کند ولی سایه-آفتاب هم قادر به رشد است ولی در مناطقی که فقط سایه باشد رشد نمی‌کند.


نحوه آبدهی

این گیاه در برابر خشکی بسیار مقاوم است. بین هر بار آبیاری اجازه دهید خاک خشک شود سپس آن را مرطوب کنید. آبیاری گل مغربی به طور متوسط صورت گیرد.به طور کلی این گیاه تحمل خشکسالی را دارد


خاک مناسب

گیاه گل مغربی به کود نیاز ندارد ولی خاک باید حتما زهکشی خوبی داشته باشد. خاک‌های شنی برای کاشت گل مغربی مناسب هستند. گل مغربی در خاک‌های بیش از حد مرطوب از بین می‌رود. گل مغربی را در هر نوع خاکی می توان کشت کرد، ولی کشت در خاک های لومی – شنی حاصلخیز که از مقادیر مناسبی کلسیم برخوردار باشند، افزایش عملکرد محصول را در پی خواهد داشت.این گیاه به غرقابی بسیار حساس است. از این رو خاک باید از زهکش مناسبی برخوردار باشد.


Water Min

4


Water Max

8


Temp Min

15


Temp Max

30


Humidity Min

10


Humidity Max

60


Light Min

1500


Light Max

20000