گیاه زرشک زینتی + شرایط نگهداری

نام

زرشک زینتی


نام علمی

Berberis thunbergii


توضیحات

زرشک زینتی بومی ژاپن و نقاط معتدل نیمکره شمالی می باشد . این گیاه به دو نوع دانه دار و بی دانه تقسیم می شود: زرشک دانه دار بیشتر به صورت زینتی کشت می شود ولی نوع بی دانه آن از نظر تجارتی دارای اهمیت می باشد. زرشک (به انگلیسی: Berberies)درختچه ایست تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. اين گياه نهاندانــه دولپه أي میباشد و گلبرگ ها جدا میباشند .در کم آبی طاقت زیاد دارد برگ زرشک تخم مرغی شکل و سر نیزه مانند و مزه آن ترش است که در برخی درختان صاف و در برخی دیگر دندانه دار است برگ ها در سطح رویی بدون روزنه می باشند گل زرشک به صورت خوشه ای و هر گل دارای شش کاسبرگ ،شش گلبرگ ،شش پرچم و تخمدان و برچه است و رنگ این گلها نیز زرد رنگ است میوه زرشک به صورت نا شکوفا و خوشه ای می باشد که بسیار زیبا از شاخه آویزان می شود که نخست سبز و کم کم زرد و هنگامی که کاملا رسید سرخ و بسیار خوشرنگ می شود . انتهای بهار و ابتدای تابستان فصل شکوفه دادن بوته زرشک است، غنچه‌های زرد رنگ زرشک در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می‌گیرند.این گیاه به منظور ایجاد پرچین می تواند کاشته شود و یا به عنوان تک بوته ی تزئینی.


نحوه نوردهی

این گیاهان ترجیح می دهنددر یک مکان آفتابی باشند وتقریبا در مقابل سرما مقاوم می باشد و دمای هوا را تا 15- درجه تحمل میکند


نحوه آبدهی

دوره آبياري زرشك به طور معمول 12-10 روز است و اين زمان بسته به نوع خاك و شرايط آب و هوايي تغيير مي يابد


خاک مناسب

خاک مناسب برای این گیاه خاک آهکی سبک ویا لومی می باشد.


Water Min

10


Water Max

12


Temp Min

2


Temp Max

35


Humidity Min

0


Humidity Max

40


Light Min

800


Light Max

2500