نگهداری از انواع ساکولنت ها

نگهداری از انواع ساکولنت ها

نام

ساکولنت ها


نام علمی

Succulent


توضیحات

ساکولنت‌ها گیاهانی زیبا با جثه‌ي کوچک یا متوسط هستند که تنوع زیادی در شکل، اندازه و رنگ دارند. ساکولنت‌ها زمانی گیاهان بومی بیابان بودند و حالا در خانه‌های ما هستند و به عنوان گیاهان آپارتمانی جالب و متنوع از آن‌ها استفاده می‌کنیم. از ساکولنت‌ها می‌توانید در درست کردن تراریوم، دیش گاردن، باغ عمودی، دیوار ساکولنت و کوکداما ساکولنت استفاده کنید ساکولنت‌ها گیاهانی با برگ‌های گوشتی و ضخیم هستند و آب را در ساقه و برگ‌هایشان ذخیره می‌کنند تا در مواقع کم‌آبی بتوانند زنده بمانند.


نحوه نوردهی

همه‌ي‌ساکولنت‌ها به نور خورشید نیازدارند و بیش‌تر آن‌ها به نور کامل خورشید یعنی روزانه به حداقل ۳ تا ۶ ساعت نور خورشید احتیاج‌دارند. هم‌چنین ساکولنت‌های سبز نسبت به ساکولنت‌های رنگی به نور کم‌تری احتیاج دارند. توصیه‌می کنیم ساکولنت‌ها را در نزدیکی پنجره‌های رو به جنوب یا رو به شرق قرار بدهید تا نور بیش‌تری را دریافت‌کنند. دقت کنید که آفتاب مستقیم باعث سوزاندن ساکولنت‌ها می‌شود البته این اتفاق به ندرت رخ می‌دهد اما گاهی اوقات برگ‌های ساکولنت‌ها را از نظر آثار سوختگی بررسی کنید.


نحوه آبدهی

همان‌طور که درقسمت‌های قبلی اشاره‌کردیم، ساکولنت‌ها به آب زیادی نیاز ندارند. قانون کلی این است که قبل از هرآبیاری اجازه‌دهید خاک گلدان به طور کامل خشک شود. اگر قبل از خشک‌شدن کامل خاک به آن آب بدهید، احتمال دارد که ریشه‌ی گیاه به مرور زمان پوسیده‌شده و گیاه‌تان از بین برود. اگر هوای محیط زندگی ساکولنت‌ها خیلی گرم است و خاک گلدان زهکشی خیلی خوبی دارد، لازم است که دفعات بیش‌تری به آن‌ها آب بدهید. هرچه هوا سردتر باشد، دفعات آبیاری هم کم‌تر خواهدشد.


خاک مناسب

می‌توانید از خاک کاکتوس به عنوان خاک پایه استفاده کنید و پیت ماس و سنگ‌ریزه را به آن اضافه‌کنید تا زهکشی خاک بهتر شود.


Water Min

10


Water Max

20


Temp Min

4


Temp Max

35


Humidity Min

10


Humidity Max

40


Light Min

1000


Light Max

20000